print_r($metin_dizisi);

KURUMSAL

Kalite, Güven, Dayanaklılık

Hakkımızda

1998 yılında Demi Makina, İstanbul Kaynarca Koruma Sanayi Sitesinde kurulmuştur. Sanayicilerimizin özel makine ihtiyaçlarını, imalat sanayiye yedek parça ve talaşlı imalat konusunda destek sağlamak amacıyla ürünlerini Demi Makina markası ile tescil ederek faaliyete başlamıştır.

2003 yılında Gebze Hasköy Sanayi Sitesine taşınarak faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiştir. Sektöre kaliteli ve zamanında sunulan hizmetler ile kalite standartları çevresinde en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamakta ve bunu artan ivme ile sürdürmektedir.  Uzmanlaşmış personeli ile birlikte üretim faaliyetleri; SMC makineleri, kablo üretim makineleri, laboratuvar test cihazları, boru polisaj makineleri gibi tüm sanayi hizmetlerini yurt içi ve yurt dışı pazara sunmaktadır. Ayrıca firma bünyesinde CNC tezgâhları ile hassas makine parça imalatları ve döküm firmalarına talaşlı imalat yapılmaktadır.

2021 yılında talep artışını karşılama ve üretim kapasitesini arttırma hedefi ile Gebze'de bulunan yaklaşık 1000 m2'lik modern tesisine taşınmıştır. Demi Makina, her projesine aynı heyecan ile başlayan, en iyisini yapmak için çabalayan ekibi ile beraber yeni adresinde iş ortamındaki deneyimlerini zenginleştirmeye devam etmektedir. 

    

  

Misyonumuz ve Vizyonumuz

    Misyonumuz, Çalışanlarına, topluma ve çevreye duyarlı etik değerleri ile müşteri beklentilerine profesyonel çözümler sunan, sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesi ile mühendislik, tasarım ve imalat kalitesiyle fark oluşturan, yüksek verimle, optimum maliyetle, sektörde öncelikli tercih edilen şirket olmaktır.

   Vizyonumuz, Güvenilir ve saygın kuruluş olma özelliğini koruyarak yaptığımız yerli üretim ile oluşturulan istihdam sayesinde ülke ekonomisine destek olarak Demi Makina markasının pazar payını arttırmaktır.

Değerlerimiz

    Demi Makina olarak müşterilerimizle, tedarikçilerimizle, iş ortaklarımızla, çalışanlarımızla, devletimizle ve ihracat yaptığımız ülkelerle kurduğumuz tüm ilişkileri; doğruluk, güven, saygı, sorumluluk, hoşgörü, sabır, fedakârlık ve adalet temel ilkelerine dayanarak sürdürmekteyiz. 

Referanslarımız

Corning
Silvan
Sts
Cenkablo
Cambro
Ravago
Hisar
Akmetal
MNG KARGO
Sika
SAMM TEKNOLOJİ
TSE
AkınMetal
Atlas
Borusan
Çeliktaş
Diva
Eren
İdayKimya
KompozitKimya
Koyuncu Metal
Külsan
Tezkom
Tongün
NİKEL PASLANMAZ
ERK BORU

İnsan Kaynaklarımız

     İnsan Kaynakları politikamız doğrultusunda çalışanlarımızın bilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde kullanabileceği çalışma ortamı sağlamak, çalışanların hem ekonomik hem sosyal hem de psikolojik ihtiyaçlarını karşılayabilmek için programlar ve uygulamalar geliştirmek, geliştirilen programlar uygulanırken hem şirketin hem de çalışanların hedefleri göz önünde bulundurulmaktadır.